Beställningar och avbokningar - de vanligaste frågorna

Var kan jag köpa Diagnostik för Standarddatorer? Endast från XENTRY Shop eller även via nationella agenter, MPO, en allmän representant eller andra källor?

Diagnostiklösningen för standarddatorer, XENTRY Pass Thru EU, kan endast beställas och betalas via XENTRY Shop, medan diagnostiklösningarna för XENTRY Diagnosis Kit 4 plattformen kan också erhållas via ansvariga nationella representanter.

Är XENTRY Pass Thru EU också tillgängligt för företag utanför EU?

Nej, produkterna är endast tillgängliga i EU.
Observera att XENTRY Pass Thru EU endast kan beställas av användare med säte i EU, Island, Liechtenstein eller Norge. Användare med säte i Schweiz kan inte köpa XENTRY Pass Thru EU.

Var kan jag beställa verkstadsutrustning?

Beställ produkterna via XENTRY Shop.
Observera att olika användar-ID:er och lösenord gäller för XENTRY-butiken än mercedes-benz B2B Connect. Du kan använda ditt kända användar-ID och lösenord, som du kan skapa i XENTRY Shop.

Beställning

För att vara berättigad att beställa XENTRY Thru EU måste du vara medlem i den auktoriserade gruppen av personer enligt gruppundantaget. Om den efterföljande granskningen visar att du inte är medlem i den auktoriserade gruppen förbehåller vi oss rätten att blockera din åtkomst.

Registrerat kontor

Observera att XENTRY Pass Thru EU endast kan beställas av användare med säte i EU, Island, Liechtenstein eller Norge. Användare med säte i Schweiz kan inte köpa XENTRY Pass Thru EU.

Var kan jag beställa XENTRY Diagnostic Systems, Scope, Update Service med Retail Data Storage eller Tillbehör?

Beställ produkterna från XENTRY Shop i Tyskland. Kontakta din regionala representant i EES-länder (exkl.