Konto - de vanligaste frågorna

Jag har redan tillgång till olika verkstadslösningar. Kommer denna tillgång att migreras till Mercedes-Benz B2B Connect?

Ja, din tillgång till reservdelsinformation, WIS/ASRA, XENTRY TIPS och DSB ingår i Mercedes-Benz B2B Connect. Du kommer att kunna se dem under "Mina RMI åtkomster" när du har loggat in.

Medför en övergång till B2B Connect kostnader?

Att byta till Mercedes-Benz B2B Connect medför inga extra kostnader.

Behöver du hjälp vid registreringen?

Här hittar du svaren på vanliga frågor.

Jag har redan registrerat mig, när kommer mitt konto att aktiveras?

Mercedes-Benz B2B Connect är för närvarande i pilotfasen. Ditt konto aktiveras så snart Mercedes-Benz B2B Connect rullas ut på din marknad.

Vad är Mercedes-Benz B2B Connect och vilka fördelar erbjuder det?

Mercedes-Benz B2B Connect är det perfekta stödet för alla dina dagliga reparations- och underhållsarbeten på Mercedes-Benz personbilar, skåpbilar, nyttofordon och Smart fordon.

Mercedes-Benz B2B Connect ger dig tillgång på en portal för att:

• Hela Mercedes-Benz reservdelssortiment

• All teknisk expertis direkt från tillverkaren

• Snabba och exakta diagnostikresultat

Kan jag använda samma ID för Service & Parts net Portal?

Service & Parts net Portal använder separata användar ID och lösenord till Mercedes-Benz B2B Connect. Vänligen skapa ett nytt användar ID och lösenord för Service & Parts net Portal.