Trucks and commercial vehicles are moved to the SIMBA-Portal and WebParts Trucks on December 1st 2021. Read more.

Hjelp

Hvis du vil ha mer hjelp og svar på de vanligste spørsmålene, kan du velge en av kategoriene nedenfor:

Konto
Registrering
Logg på
Passord
Bruker
Mercedes-Benz originale deler og produkter
Verkstedløsninger
Betaling og fakturering
Ordrer
Tekniske problemer

Konto – de vanligste spørsmålene

Hvordan kan jeg endre eller tilbakestille passordet mitt?

Hva skal jeg gjøre hvis jeg ikke kan logge på med innloggingsdataene mine?

Jeg har allerede registrert meg, når aktiveres kontoen min?

Jeg har allerede tilgang til ulike verkstedløsninger. Vil denne tilgangen bli overført til Mercedes-Benz B2B Connect?

Påløper det utgifter ved en overgang til B2B Connect?

Hvordan kan jeg registrere meg for XENTRY Shop?